Βιογραφικό

Είναι μεγάλη μου χαρά που μέσα από τη θέση αυτή μου δίνεται η δυνατότητα να σας συστηθώ και να σας καλωσορίσω στην ιστοσελίδα μας.

Θα ήθελα πολύ σύντομα να σας μιλήσω για την εκπαίδευση μου στην παιδοκαρδιολογία και για το πώς θα μπορούσα να συνδράμω στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σας απασχολεί.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Χρυσούπολη της Καβάλας και σπούδασα ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκα στην Καρδιολογία και ολοκλή- ρωσα την διδακτορική μου διατριβή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια εξειδικεύτηκα στην Παιδοκαρδιολογία στο Great Ormond Street Hospital for Children του Λονδίνου, όπου και εργάστηκα ως επιμελήτρια και είμαι κάτοχος της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης στην Υπερηχοκαρδιογραφία των Συγγενών Καρδιοπαθειών (European Certification in Congenital Heart Disease Echocardiography).

Από το 2012 είμαι επιστημονικός συνεργάτης και από το 2017 πανεπιστημιακός υπότροφος στο παιδοκαρδιολογικό τμήμα της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, θέλησα να εφαρμόσω τεχνικές και γνώσεις που απέκτησα στο εξωτερικό και να τις προσαρμόσω στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της χώρας μας και ειδικότερα της πόλης μας.

Είμαι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Παιδιατρικής Καρδιολογίας και της Ομάδας Εργασίας Συγγενών Καρδιοπαθειών της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας.

Είμαι παντρεμένη με τον μαιευτήρα- γυναικολόγο Χρήστο Αρναούτογλου και έχω δυο παιδιά, την Ελένη και τον Θανάση.

Θα είμαι στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί σχετικά με την  καρδιά του παιδιού σας.